Το πακέτο εκκίνησης αποτελείται από οχτώ βήματα

που θα μετατρέψουν το σπίτι σας σε ένα λατρεμένο προορισμό για όλους τους επισκέπτες. Εάν θέλετε η ιδιοκτησία σας να βρίσκεται στην κορυφή των ιστοσελίδων κρατήσεων, με πολλαπλές κριτικές 5 αστέρων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας για ενημερωθείτε πιο αναλυτικά και να λάβετε ένα εξατομικευμένο πλάνο δράσης για το δικό σας διαμέρισμα.

Ολοκληρωμένες λίστες ελέγχου

Η άνεση και οι παροχές σε ένα σπίτι, είναι ίσως τα βασικότερα ζητούμενα που ψάχνει κανείς κατά τη διάρκεια της έρευνας για ενοικίαση ακινήτου. Η ομάδα μας μεριμνά, ώστε αυτά να μην εκλείπουν ποτέ από τα δικά της ακίνητα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία μας έχει εφαρμόσει τη μέθοδο ελέγχου του ακινήτου σας μέσω της ‘’λίστας ελέγχου’’, όπου φροντίζει πριν την ανάληψη της διαχείρισης, να γίνεται εκτενής έλεγχος του χώρου και να καταγράφονται όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα ή αντικείμενα εξοπλισμού που βρίσκονται σε έλλειψη. Τη διαδικασία αυτή αναλαμβάνει η έμπειρη ομάδα μας, η οποία αντιλαμβάνεται τι βρίσκεται σε έλλειψη και είναι αναγκαίο να συμπληρωθεί, αλλά και τι θα μπορούσε να προστεθεί ώστε να προσδώσει μια ακόμη πινελιά στο χώρο σας, με αποτέλεσμα να είναι πάντοτε πρώτος στις προτιμήσεις των ενδιαφερόμενων.

Εξοπλισμός- διακόσμηση ακινήτου

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής τόσο των αναλωσίμων όσο και του εξοπλισμού μέσω της λίστας ελέγχου, τότε η ομάδα μας αναλαμβάνει να συζητήσει με εσάς, τα θέματα και τις ελλείψεις που ενδεχομένως να έχουν προκύψει. Έπειτα, εφόσον το επιθυμείτε, η εταιρία μας, σε συνεργασία με το ευρύ δίκτυο συνεργατών της, αναλαμβάνει την αγορά και την τοποθέτηση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού και αναλώσιμων, με τις προνομιακές τιμές που παρέχουν οι συνεργάτες μας αποκλειστικά για την εταιρεία μας.

Πλήρης απογραφή ακινήτου

Από τις βασικότερες αρχές της εταιρίας μας είναι να παρέχει ασφάλεια τόσο στον ιδιοκτήτη που επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί μας, όσο και στους πελάτες μας. Απαραίτητο για να επιτευχθεί αυτό, πλήρης απογραφή των ακινήτων πριν την ενοικίαση αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής. Αυτό σημαίνει ότι οι συνεργάτες μας, πριν την έναρξη της ενοικίασης, αναλαμβάνουν να επισκεφθούν το χώρο, να φωτογραφήσουν και να καταγράψουν στη λίστα απογραφής οτιδήποτε υπάρχει εντός αυτού και κρίνεται απαραίτητο να σημειωθεί. Ο ίδιος έλεγχος επαναλαμβάνεται ετήσια καθώς και σε οποιαδήποτε προσθήκη ή αλλαγή, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να γνωρίζει τις όποιες μεταβολές και βλάβες που ενδεχομένως να έχουν προκληθεί στο ακίνητο του, ώστε να διατηρείται πάντοτε ενημερωμένη.

Επαγγελματική φωτογράφιση

Η επαγγελματική φωτογράφιση θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε! Σύμφωνα με έρευνες, οι φωτογραφίες της ιδιοκτησίας σας είναι ένας από τους κορυφαίους λόγους που οι επισκέπτες επιλέγουν να κάνουν κράτηση. Η εταιρία μας σας βεβαιώνει, ότι χάρη στους έμπειρους φωτογράφους μας, θα αποτυπωθεί η πραγματική ομορφιά της ιδιοκτησίας σας με εικόνες που θα τονίσουν τα δυνατά χαρακτηριστικά της όπως πχ τα ευήλια σημεία της, την μοναδική της διαρρύθμιση, τα μοντέρνα ή και vintage έπιπλα, τα οποία θα σας ξεχωρίσουν από την πληθώρα ακινήτων, ώστε οι επισκέπτες να γνωρίζουν αμέσως ότι το σπίτι σας είναι η καλύτερη επιλογή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο δράσης

Καταχώρηση ακινήτου σε δύο γλώσσες

Αφού έχουν ολοκληρωθεί όλα τα βήματα απογραφής, διακόσμησης και φωτογράφισης η εταιρία μας αναλαμβάνει την καταχώρηση του ακινήτου σας σε πολλαπλές πλατφόρμες κρατήσεων. Κάθε καταχώριση είναι ξεχωριστή με προσεγμένο και εντυπωσιακό προφίλ το οποίο διαθέτει λεπτομερή περιγραφή, η οποία συντάσσεται από εμάς. Αφού ενημερωθούμε για τους στόχους σας σχετικά με την ιδιοκτησία σας, θα δημιουργήσουμε μια στρατηγική καταχώρισης για κάθε πλατφόρμα ενοικίασης, ώστε να προσελκύσουμε τους ιδανικούς επισκέπτες. Η ομάδα μας φροντίζει να αξιοποιεί τις δυνατότητες της εκάστοτε πλατφόρμας, ώστε μια καταχώριση να λειτουργεί στο μέγιστο δυναμικό της. Οι καταχωρίσεις μας δημιουργούνται πάντα σε δύο γλώσσες, προκειμένου να εξυπηρετούν τόσο το ελληνικό όσο και το παγκόσμιο κοινό.

Δημιουργία οδηγών σπιτιού και περιοχής

Ένας από τους λόγους που η εταιρία μας έχει ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλες, είναι η πρωτοβουλία της για σύνταξη και παροχή οδηγών τόσο για τα ίδια τα ενοικιαζόμενα ακίνητα όσο και για την περιοχή που αυτά βρίσκονται. Πιο αναλυτικά, η ομάδα μας αναλαμβάνει να παρέχει στους επισκέπτες σας, έντυπους οδηγούς που περιέχουν με σαφήνεια και λεπτομέρεια όλες τις απαραίτητες οδηγίες για τον εξοπλισμού του σπιτιού. Παρέχουμε επίσης έναν ακόμα έντυπο οδηγό, όπου αναγράφονται πολλές χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή στην οποία βρίσκεται η συγκεκριμένη κατοικία, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μάθουν τα πλησιέστερα καταστήματα με είδη πρώτης ανάγκης, όπως σούπερ μάρκετ, μανάβικα, φαρμακεία κλπ τις υπηρεσίες, τους σταθμούς των ΜΜΜ, τους χώρους άθλησης, τα κέντρα διασκέδασης και πολλά άλλα. Η σύνταξη των οδηγών αυτών γίνεται πάντοτε σε δύο γλώσσες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τόσο οι Έλληνες όσο και οι Αγγλόφωνοι επισκέπτες σας, καθώς επίσης διατίθενται τόσο σε ηλεκτρονική όσο και σε έντυπη μορφή.

Ασφάλιση αστικής ευθύνης

Η ασφάλιση είναι μια από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις που θέτουν οι ιδιοκτήτες όταν πρόκειται να παρέχουν το σπίτι τους για ενοικίαση. Δεδομένου ότι κάποιος άλλος διαμένει στην περιουσία σας αντί για εσάς και λαμβάνοντας υπόψιν τις δικές σας ανησυχίες, η The HostMaster έχει φροντίσει ώστε να παρέχεται στο ακίνητο σας ασφάλιση αστικής ευθύνης, η οποία καλύπτει ετήσια έως 1.000.000 € για τυχόν βλάβες ή σωματικούς τραυματισμούς.

Τοποθέτηση αυτόματου συστήματος Check-in

Η The HostMaster έχει το πλεονέκτημα να συνεργάζεται με εταιρεία η οποία παρέχει ένα μοναδικό και σύγχρονο σύστημα αυτόματου χειρισμού των πορτών, το οποίο εγκαθίσταται στο χώρο σας εφόσον εσείς το επιθυμείτε. Χάρη στην τοποθέτηση αυτόματου συστήματος Check-in, ο πελάτης μπορεί να εισέρχεται στην κατοικία έχοντας μόνο ένα κωδικό (PIN) τον οποίο καλείται να πληκτρολογήσει στη συσκευή εισόδου κατά την άφιξη του,ενώ στη συνέχεια βρίσκει εντός του διαμερίσματος την κάρτα εισόδου που θα χρησιμοποιεί κατά τη διαμονή του. Έτσι, δεν υπάρχει ο φόβος απώλειας ή και αντιγραφής κλειδιών, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, παρέχοντας ευελιξία αλλά και ασφάλεια στον διαμένοντα. Ο έλεγχος και ο καθορισμός του κωδικού ασφαλείας καθώς και των καρτών γίνεται από εμάς δίνοντας μας τη δυνατότητα να δίνουμε πρόσβαση απομακρυσμένα ακόμα και στα συνεργεία ή τους τεχνικούς. Σε περιπτώσεις που δεν κρίνεται απαραίτητη μια τέτοια εγκατάσταση συσκευής, μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα Lockbox για ασφαλή φύλαξη των κλειδιών και διευκόλυνση των πελατών σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες των παραπάνω μεθόδων, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ