Αντί να ενοικιάσετε το ακίνητό σας σε έναν ιδιώτη, το νοικιάζετε σε μια εταιρεία. Αυτή η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την ιδιοκτησία για να στεγάσει τους υπαλλήλους της, που καλούνται να εργαστούν εκτός της χώρας τους.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες εταιρείες προτιμούν να προσφέρουν αυτό το στυλ διαμονής στους υπαλλήλους τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαμβάνουν υπηρεσίες όπως η υπηρεσία καθαριότητας, η υπηρεσία συντήρησης και η 24ώρη εξυπηρέτηση πελατών που παρέχουμε.

Αναζητάτε πακέτο διαμονής για το προσωπικο σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Πιο συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις θα χρησιμοποιούν το ακίνητο σας ως κατάλυμα για υπαλλήλους που μετεγκαθίστανται στην περιοχή ή για να στεγάζουν υπαλλήλους που θα βρίσκονται προσωρινά στην περιοχή, για ένα εφάπαξ project. Η εταιρεία πληρώνει το ενοίκιο και είναι υπεύθυνη για όλες τις άλλες υποχρεώσεις που συνήθως βαρύνουν τον μισθωτή, όπως για παράδειγμα οι λογαριασμοί και οι δημοτικοί φόροι.

Οι ειδικότητες που συνήθως επιλέγουν ακίνητα εταιρικών μισθώσεων είναι πολλές. Όμως, εκτός από εταιρίες, το κατάλυμά σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από πρεσβείες.