Συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ δίκτυο πλατφορμών ενοικίασης ακινήτων,
με σκοπό να προβάλλουμε την ιδιοκτησία σας σε παγκόσμια εμβέλεια με τη μεγαλύτερη απήχηση

Κάθε πλατφόρμα προσελκύει διαφορετικό κοινό και κάθε χώρα έχει τη δική της προτίμηση σχετικά με το ποια πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσει.
Επομένως είναι μείζονος σημασίας να κάνουμε χρήση πολλών, διαφορετικών μέσων προβολής

Η Airbnb μαζί με την Booking.com ανταγωνίζονται για την πρώτη θέση στον χώρο της ενοικίασης ακινήτων. Ένα ιδιαίτερα ισχυρό δημογραφικό στοιχείο για την Airbnb είναι ο νεαρός Αμερικανός ταξιδιώτης, μια ομάδα που έχει έντονη προτίμηση στην  κράτηση ολόκληρων σπιτιών και έχει την τάση να κάνει κράτηση την τελευταία στιγμή: μόλις δύο εβδομάδες νωρίτερα, ενώ δεν είναι ασυνήθιστο να περιμένει μέχρι να φτάσει στο προορισμό για να βρει κατάλυμα.

Το Booking.com είναι ο τρίτος μεγαλύτερος ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο και υπήρξε ο ηγέτης στην κατηγορία ενοικίασης ακινήτων. Πλέον ανταγωνίζεται με την Airbnb και οι δύο ιστότοποι κυμαίνονται γύρω στις έξι εκατομμύρια καταχωρίσεις. Έχει ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το TripAdvisor είναι ένας ιστότοπος που είναι ιδιαίτερα γνωστός για τη συλλογή σχολίων και κριτικών από την κοινότητα. Έχει περισσότερες από 630 εκατομμύρια κριτικές και απόψεις, κάτι που η εταιρεία αξιοποιεί με τα βραβεία που απονέμει, όπως το ετήσιο «Πιστοποιητικό Διάκρισης» (Certificate of Excellence) και το «Επιλογή των ταξιδιωτών» (Travelers’ Choice).

Χρειάζεστε ειδικό;

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Spotahome χρησιμοποιείται κυρίως από νεαρά άτομα που ψάχνουν κατάλυμα για τη διάρκεια των σπουδών τους μέσω του Erasmus ή και για άλλους λόγους.. Συνήθως ψάχνουν καταλύματα κοντά σε περιοχές οπού εδρεύουν πανεπιστήμια , ενώ δεν είναι ασυνήθιστο να κάνουν κράτηση ενός μόνο δωματίου, ενός σπιτιού.

Λειτουργώντας σε 30+ χώρες, η HousingAnywhere προσφέρει τις καλύτερες λύσεις μεσομακροπρόθεσμης μίσθωσης. Εκατοντάδες συνεργασίες με πανεπιστήμια και εταιρείες προσφέρουν ακόμη περισσότερη τεχνογνωσία, διασυνδέσεις και δυνατότητες για κάθε μετακόμιση στο εξωτερικό.

Και οι 2 πλατφόρμες ανήκουν στην ίδια εταιρεία, όμως λειτουργούν αυτόνομα. Το Vrbo τείνει να χρησιμοποιείται περισσότερο από χρήστες που βρίσκονται στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τον Καναδά, ενώ το HomeAway έχει πιο ενεργούς χρήστες στην Ευρώπη, την Ινδία και την Αυστραλία.

Συνεχώς εξετάζουμε τις τάσεις και αναθεωρούμε τα δεδομένα.
Μπορούμε να συνεργαστούμε και με άλλες πλατφόρμες αν το θεωρήσουμε σημαντικό για κάποιο ακίνητο ή αν η αγορά έχει αναδείξει κάτι νέο και υποσχόμενο.