Υπενοικίαση

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να υπενοικιάσετε ολόκληρο το διαμέρισμά σας ή ένα δωμάτιο από αυτό, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Τουρίστες, φοιτητές, ή ασκούμενοι από διάφορους κλάδους και προορισμούς είναι ευγνώμονες για την δυνατότητα εύρεσης ενός καταλύματος για το περιορισμένο διάστημα που επιθυμούν.

Θέλετε να έχετε έσοδα μέσω του ακινήτου σας; Αφήστε εμάς να χειριστούμε την υπενοικίαση και να δημιουργήσουμε έσοδα για εσάς, όσο λείπετε. 

Διαχείριση πολυκατοικιών

Αναλαμβάνοντας την διαχείριση της πολυκατοικίας σας, εκτελούμε εξ ολοκλήρου όλα τα χρέη του διαχειριστή. Αναλαμβάνουμε την έκδοση των κοινοχρήστων, την είσπραξη τους, την πληρωμή των λογαριασμών και των συνεργείων που εξυπηρετούν την πολυκατοικία σας, όλες τις απαιτούμενες μικροεπισκευές και την διεκδίκηση των κοινοχρήστων σε περίπτωση που εκκρεμούν.  Ειδικευόμαστε στη διαχείριση πολυκατοικιών,  παρέχοντας σε κάθε πελάτη εξατομικευμένες υπηρεσίες για να καλύψει τις απαιτήσεις του. Για αυτό και το πελατολόγιο μας συνεχώς αυξάνεται, με όλο και περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες.

Διαχείριση ακινήτων

Η The Hostmaster μπορεί να αναλάβει τη απρόσκοπτη διαχείριση του ακινήτου σας. Διαχείριση όλων των πτυχών όπως η είσπραξη ενοικίου, ο χειρισμός των διενέξεων μεταξύ ενοικιαστών και η φροντίδα και συντήρηση του ακινήτου. Τυπικά προβλήματα συντήρησης που μπορεί να προκύψουν είναι: Ηλεκτρικά, τα οποία περιλαμβάνουν κυκλώματα καλωδίωσης, διακόπτες, πρίζες, φωτιστικά και πλακέτες κυκλωμάτων, για τη διασφάλιση λειτουργικών και ασφαλών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, Υδραυλικά, τα οποία περιλαμβάνουν φραγμένους αγωγούς, προβλήματα λεβήτων, επισκευές τουαλέτας και επισκευές σωλήνων, ώστε να διασφαλιστεί γρήγορη επισκευή για τον περιορισμό τυχόν ζημιών στα ακίνητα και τέλος, Γενικές επισκευές, που περιλαμβάνουν καθημερινή συντήρηση σε οικιακά είδη, συσκευές και φωτιστικά, καθώς και οποιαδήποτε εργασία διακόσμησης απαιτείται.

Διαδικασίες προ μισθώσεως

Οργανώνουμε και συντονίζουμε ό, τι απαιτείται πριν από την έναρξη της νέας μίσθωσης. Πραγματοποιούμε αναφορές αποθεμάτων, διαχειριζόμαστε τις συμβάσεις και τα ιδιωτικά συμφωνητικά, ελέγχουμε το σπίτι, κάνουμε προτάσεις για αισθητικές παρεμβάσεις και αλλαγές, φωτογραφίζουμε επαγγελματικά το χώρο και τέλος, το διαφημίζουμε σε ένα ευρύ δίκτυο ιστοσελίδων για παγκόσμια κάλυψη. Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε αυτές τις διαδικασίες γρήγορα και αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας ότι ελαχιστοποιούνται οι πιθανές κενές περίοδοι για εσάς ως ιδιοκτήτη.

Εξυπηρέτηση πελατών & ξενάγηση ακινήτων

Οι ειδικοί διαχείρισης ακινήτων της The Hostmaster είναι διαθέσιμοι 7 ημέρες την εβδομάδα, για να χειριστούν όλα τα εισερχόμενα ερωτήματα και να παρέχουν ξεναγήσεις διαμερισμάτων σε κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη. Η διαχείριση όλων των ερωτημάτων γίνεται με επαγγελματισμό και ευγένεια, μετατρέποντας ένα υψηλό ποσοστό των ερωτήσεων σε αιτήσεις για προβολή του ακινήτου. Εργαζόμαστε σκληρά ώστε να πληρούμε τις προϋποθέσεις για κάθε έναν από τους ενοικιαστές μας. Διασφαλίζουμε ότι κάθε προβολή ακινήτου είναι σκόπιμη και ότι οι ιδιοκτήτες μας λαμβάνουν ένα πλήρες προφίλ κάθε πιθανού μισθωτή, για εξέταση.