Για εμάς, η μεγαλύτερη απόδειξη

της επιτυχημένης δουλειάς μας, είναι όταν οι ικανοποιημένοι ιδιοκτήτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε, μας συστήνουν σε νέους ιδιοκτήτες. Συστήνοντας μας έναν ιδιοκτήτη, εσείς κερδίζετε μέχρι και 300€ στον επόμενο λογαριασμό σας ή μια δωρεάν διήμερη διανυκτέρευση σε ακίνητο που διαχειρίζεται η The HostMaster.

ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ:

    * Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για υπάρχοντες οικοδεσπότες της The HostMaster. Κερδίστε 100 ευρώ για 1 υπνοδωμάτιο, 200 ευρώ για 2 υπνοδωμάτια και 300  για 3 υπνοδωμάτια και πάνω. Το πόσο αυτό θα εξαργυρωθεί τρεις μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου με τον ιδιοκτήτη που μας συστήσατε εφόσον έχει ανοιχτό ημερολόγιο και τουλάχιστον 30 ημέρες διαθεσιμότητα κατά το προσεχές τρίμηνο.

    ** Η προσφορά ισχύει μόνο για επιλεγμένα διαμερίσματα της The HostMaster, βάσει διαθεσιμότητας. Ο παρεχόμενος κωδικός κουπονιού ισχύει για μία μόνο χρήση και εντός 12 μηνών από την ημερομηνία έκδοσης. Οι κρατήσεις πρέπει να ολοκληρωθούν τουλάχιστον 1 μήνα πριν από τις επιλεγμένες ημερομηνίες διαμονής. Ισχύουν χρεώσεις υπηρεσίας. H εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει τυχόν μη-εμφανίσεις με τη νυχτερινή τιμή που ισχύει. Τα κουπόνια πρέπει να εξαργυρωθούν στέλνοντας email στην Ομάδα Κρατήσεων μας στη διεύθυνση bookings@thehostmaster.gr.

    Δεν γίνονται δεκτές άλλες μέθοδοι κράτησης.