Ξεκινήσαμε τα πρώτα μας βήματα στο χώρο της διαχείρισης ακινήτων, το 2017.

Έχοντας αγοράσει ένα ημιτελές οικοδόμημα στο κέντρο της Αθήνας,
όπου βρισκόταν ακόμα υπό κατασκευή και το οποίο κληθήκαμε να ολοκληρώσουμε. Αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της εταιρείας ενώ μέχρι και σήμερα αποτελεί τη ναυαρχίδα μας.

Ένα χρόνο μετά, το 2018, ολοκληρώνοντας το έργο αυτό, μέσα από άριστες συνεργασίες, καινοτόμες ιδέες, γούστο αλλά και χάρη στο προσωπικό μας μεράκι, η The HostMaster απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από τους πρώτους της επισκέπτες! Ένα μέρος του ονείρου είχε μόλις επιτευχθεί! 

Αυτό στάθηκε και ως αφορμή, ώστε όλα τα μέλη της ομάδας μας να επιθυμούν με ακόμη περισσότερο ζήλο να συνεχίσουμε αυτό το έργο, ώστε να παρέχουμε άριστη διαμονή και μοναδικές εμπειρίες σε όλους όσους επιλέγουν τη χώρα μας για ταξιδιωτικό προορισμό! Έτσι, θέσαμε τον επόμενο μεγάλο στόχο, να καταφέρουμε να διευρύνουμε τον «στόλο» μας με νέα ακίνητα, ίδιου επιπέδου και να μπορέσουμε να παγιωθούμε στο χώρο, ως μια από τις καλύτερες και εξελισσόμενες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων στην Αθήνα.

Επιθυμία μας είναι να παρέχουμε άριστη διαμονή και μοναδικές εμπειρίες σε όλους όσους επιλέγουν τη χώρα μας για ταξιδιωτικό προορισμό! 

Κορωνίδα της εταιρίας μας αποτέλεσε η εξ’ ολοκλήρου διαχείριση και κατασκευή του πρώτου μας ακινήτου, όπου ξεκινώντας από τη βάση και βάζοντας πολλή προσωπική δουλειά, μας δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσουμε τεράστια εμπειρία με την ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου project! Επιπλέον, μας έφερε σε επαφή με άριστους, έμπιστους και έμπειρους συνεργάτες, με τους οποίους συνεργαζόμαστε έως σήμερα. Μεριμνούμε, ώστε το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας, το οποίο συνεχώς αυξάνεται, να αξιοποιεί το ακίνητό σας στο έπακρον και να σας παρέχει πάντοτε τα καλύτερης ποιότητας υλικά αλλά και υπηρεσίες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η The HostMaster από την πρώτη μέρα δημιουργίας της, μέχρι και σήμερα, έχει πάντοτε γνώμονα τις ανάγκες του ιδιοκτήτη αλλά και του ενοικιαστή. Έτσι, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της διαχείρισης ακινήτων μέσω Airbnb, Booking.com και άλλων διαδικτυακών πλατφορμών τόσο για βραχυπρόθεσμη όσο και μακροπρόθεσμη μίσθωση, υιοθετώντας το μοντέλο της πλήρους διαχείρισής τους (ανακαίνιση, φωτογράφηση ακινήτου, υποδοχή επισκεπτών, καθαρισμός, διαχείριση κρατήσεων, πληρωμές και πολλά άλλα) αναλαμβάνοντας ακίνητα σε όλη την Ελλάδα!